Hier ziet u een overzicht van al onze auto's die wij vanaf ons trouwen samen hebben gehad. Wij beginnen vanaf ons huwelijk tot nu.
Wij begonnen met een Fiat Ritmo van Harry en een Opel Kadett van Annet. Vrijwaring van Kadett Annet rechts onder.
Daarna werden een Saab en een Volkwagenbus aangeschaft.
In de Saab kort gereden, zou worden opgeknapt hiervoor ook een donor auto gekocht, De klus bleek te groot. Annet vindt dit nog steeds jammer. Het was haar droomauto. De tekenleraar had er zo één en ze was er dol op. Helaas heeft ze er weinig in gereden.
Onze Ritmo werd veel gebruikt, maar zoals u kunt zien moest er ook vaak aan worden gesleuteld. Dit gebeurde te pas en te onpas.
Een volkswagenbus aangeschaft. voor de vakantie. hebben leuke dingen mee beleeft. Op het dak ligt zelfgemaakte tandem. Tijdens terugtocht heeft hij ons bij Lyon laten staan. Toen met de TGV naar huis. Auto is naar Nederland gebracht en toen verkocht.
Onze eerste nieuwe auto, voor de autorijschool, door omstandigheden heeft de rijschool maar 3 maanden bestaan. Wel 10  jaar in de auto gereden.
Onze volgende nieuwe auto was een kanarie gele Seat Cordoba.
Toen een Renault Scenic, veel plezier in gehad.
Voor de ontspanning een oldtimer aangeschaft. Een Austin Healey Sprite mk1 of te wel een Kikkeroog. Leuke ritten mee gehad, maar regelmatig gesleuteld, engelse auto. Verkocht.
Een Renault Modus aangeschaft. Volgens Annet moeilijk te vinden tussen alle grijze auto's. Toen maar stickers erop, dan was hij eenvoudig te vinden.
Daarna werd er een Renault Grand Modus aangeschaft. Vanwege grote kosten na 5 jaar ingeruild voor Renault Captur.
Onze nieuwe aanwinst de Renault Captur
Aanpassingen aan onze nieuwe auto.
Boven shark antenne geplaatst
Onder dagrijverlichting aan achterkant geplaatst.
Terug naar hoofdpagina